Vocation møder Zandra Kilde: "Når jeg har stressede perioder, er det endnu mere vigtigt for mig at meditere flere gange om dagen"

Vocation møder Zandra Kilde: "Når jeg har stressede perioder, er det endnu mere vigtigt for mig at meditere flere gange om dagen"

Vocation betyder levevej, og Vocation Copenhagen blev skabt under en fælles målsætning om at ville danne rammerne for et liv og en hverdag, der skaber ro, fokus og selvomsorg. Vi er dog alle vidt forskellige, og vi vil derfor tage dig med hjem til forskellige kvinder, der har det til fælles, at de alle bruger The Vocation Planner til at balancere deres hverdag.

Vi håber, du kan finde inspiration i andres tilgang til planlægning.I dag møder vi Zandra Kilde

Zandra er uddannet hatha og yin yogalærer (300T) samt reiki healer og astrolog. Hun har Zazen Copgenhagen, som hun har skabt i et ønske om at kunne give folk et trygt og kærligt rum med plads til udvikling, indsigt og respekt for sig selv på en jordnær måde.

Zandra kan følges på Instagram: @zazen.cph

Hvad er din vocation?

Mit navn er Zandra, og jeg er uddannet hatha og yin yogalærer (300T), reiki healer og astrolog. 

Mit ønske og vision er at give dig redskaber og viden om dig selv, samt at frembringe det smukkeste, stærkeste og bedste i dig. Gennem jordnær astrologi og yoga hjælper jeg dig med at genfinde respekten for dig selv og få en forståelse for hvem du er på en omsorgsfuld og kærlig måde.

 
 

 

Hvordan tilrettelægger du din planlægning? 

Jeg planlægger dagligt min dag med arbejdsopgaver, møder og dejlige aftaler. Derfor bruger jeg også ugeplanner og månedsplanner for at holde overblik.

Derudover bruger jeg astrologien til at kigge på årsplaner og hvad der sker af spændende ting.

 

Hvad er en balanceret hverdag for dig?

En balanceret hverdag er for mig at starte min morgen med meditation som det første. Herefter drikker jeg citronvand og gør mig klar til dagen. Meget gerne laver jeg lidt yoga fra alt mellem 15-45 min og starter dagen blidt ud. En balanceret morgen skaber for mig en rolig dag, hvor jeg samtidig har overblik over alle mine opgaver og gøremål i løbet af dagen. 

Til aften reflekterer jeg over dagen; hvad jeg er taknemmelig for, og hvad der er sket af gode ting. Her bruger jeg min Vocation bog.

 


 

Hvornår og hvordan føler du dig mest produktiv?

Jeg føler mig faktisk mest produktiv om morgenen. Derfor står jeg også tidligt op, så jeg har tid til at have en rolig morgen og samtidig få lavet en masse inden klokken er 13.


 

Hvilke gode vaner/rutiner har du i løbet af ugen?

Nogle rutiner jeg har udover ovenstående er at gå til crossfit et par gange om ugen, samt så vidt muligt at få handlet ind en gang om ugen.

 

 

Hvad gør du, når du føler dig stresset og/eller overvældet?

Når jeg har stressede perioder, er det endnu mere vigtigt for mig at meditere flere gange om dagen og have et dagligt samt ugentligt overblik, så jeg nemmere kan se alle opgaver og nemt flytte rundt på ting og dage, for at skabe mere ro og balance.

 

Hvordan skaber du selvomsorg og velvære i løbet af din dag?

Min selvomsorg giver jeg plads til, når der opstår en tanke eller følelse, som jeg har brug for at være med. Derudover giver jeg mig selv ro til blot at sidde i stilhed og kigge ud af vinduet eller på mennesker på en cafe og være med det moment, der er nu og her. 

Fysisk laver jeg yoga, mediterer og har ansigtsmaske på ugentligt samt skriver mine tanker og følelser ned, for at få plads inden i mig selv og give slip på det, jeg ikke har brug for.

  

Hvordan ser din ideelle hverdag ud?

Jeg vil mene den ser ud som ovenstående, og i korte træk sådan her: 

Meditation - citronvand - gøre klar til dagen - yoga eller crossfit - arbejde - aftale med en veninde eller ven - skrive mine tanker og følelser ned og dagens refleksion - meditation og så sove.Har du et godt råd til øv-dage, hvor man føler sig uoplagt og lad?

Mit bedste råd til en øv-dag eller hvor du er super uoplagt er, at give plads til dagen og tillade at vi alle har det sådan nogle gange. Vi har brug for at nulstille og blot være uden at skulle og skal, så det er vigtigt at tage de dage på sofaen/i sengen og bare være øv over alt og intet. På den måde er det måske også nemmere at kunne være “mere” andre dage, når vi tillader os selv en mig-dag.